WILLEBROEK Elisabeth Vanhoyweghen stelt tentoon in Plazarama.
Volledig scherm
WILLEBROEK Elisabeth Vanhoyweghen stelt tentoon in Plazarama. © David Legreve

Plazarama sluit coronajaar af met nieuwe expo van ‘artistieke laatbloeier’

WillebroekPlazarama in Willebroek sluit het woelige coronajaar 2020 voorzichtig af met een nieuwe tentoonstelling. “Activiteiten organiseren is nog steeds te riskant, maar we willen bezoekers toch graag van iéts laten genieten. Iedereen is daarom welkom op de gratis expo met werken van Elisabeth Vanhoyweghen”, zegt medewerker An Brusselmans.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Man gearresteerd na aantreffen van fles lachgas
  Mechelen

  Man gearres­teerd na aantreffen van fles lachgas

  De politie van Mechelen-Willebroek heeft een man opgepakt nadat er in zijn wagen een fles lachgas van 2,7 liter lag. De man liep tegen de lamp tijdens een politiecontrole. “Hij had van de onderzoeksrechter enkele voorwaarden opgelegd gekregen, waaronder het verbod op het gebruik van drugs”, verduidelijkt de politiezone. “Hij mocht de nacht doorbrengen in een politiecel en werd ter beschikking gesteld van het parket.” De fles lachgas werd tot slot in beslag genomen. Ook een tweede persoon werd opgesloten in een politiecel. Hij zou het te bont hebben gemaakt op straat nadat hij niet opgezet bleek te zijn met de controles. Tot slot werden er tijdens de controles nog 6 gram cannabis in beslag genomen.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"