WILLEBROEK Op Provinciaal Domein Broek De Naeyer werd een PFOS vervuiling vastgesteld
Volledig scherm
WILLEBROEK Op Provinciaal Domein Broek De Naeyer werd een PFOS vervuiling vastgesteld © David Legreve

Nieuwe voorzorgsmaatregelen na vondst hoge PFOS-concentraties: “Houd kinderen weg van sites, eet geen zelfgeteelde groenten, fruit of eieren”

WillebroekLaat kinderen niet spelen op de betrokken site, eet geen eigen groenten, fruit of eieren en poets uw woning regelmatig met water. Dit zijn nog maar enkele preventieve maatregelen voor buurtbewoners van Provinciaal Groendomein Broek De Naeyer en de Fabrieksloop in Willebroek. Daar werden immers te hoge PFOS-concentraties gemeten.

  1. Ook zo steun je de slachtoffers van de overstromingen: 99 euro om een marketingopleiding te volgen, gaat naar Rode Kruis
    Mechelen/Genk

    Ook zo steun je de slachtof­fers van de overstro­min­gen: 99 euro om een marketing­op­lei­ding te volgen, gaat naar Rode Kruis

    15.000 euro of meer inzamelen voor de slachtoffers van de overstromingen in ons land: dat doel stellen Mechelaar Eric Lippens (43) en zijn bedrijf Results&More voorop. Ze hebben zopas De Grootste Aula Van Vlaanderen gelanceerd. Wie 99 euro aan het Rode Kruis stort, kan in ruil een vierdelige cursus digitale marketing volgen. “De volledige opleiding kost normaal gezien 995 euro.”