Volkshuisvesting Willebroek
Volledig scherm
Volkshuisvesting Willebroek © David Legreve

Na coalitiewissel, krijgt ook Volkshuisvesting nieuwe raad van bestuur

WillebroekNa de coalitiewissel in de Willebroekse gemeente- en OCMW-raad, volgen ook elders in de Kanaalgemeente politieke verschuivingen. Zo kreeg ook de sociale huisvestingsmaatschappij Volkshuisvesting Willebroek een nieuw samengestelde raad van bestuur.

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.
 1. Passagier (22) wil wegrijden met auto nadat chauffeur positief blaast bij alcoholcontrole: “Zonder documenten op zak en bijzonder opgefokt en agressief”
  Mechelen

  Passagier (22) wil wegrijden met auto nadat chauffeur positief blaast bij alcoholcon­tro­le: “Zonder documenten op zak en bijzonder opgefokt en agressief”

  Een 22-jarige man uit Moldavië is na een alcoholcontrole afgelopen weekend opgepakt. De twintiger zat als passagier in een voertuig dat werd tegengehouden tijdens een WODCA-actie. Wanneer de chauffeur positief blies, wilde hij met het voertuig wegrijden. “Maar niet enkel was hij duidelijk onder invloed van drugs, hij had ook totaal geen papieren op zak”, klinkt het.