Massa brave kindertjes wacht Sinterklaas op dankzij Samson en Marie

WillebroekFeest zaterdag in Willebroek. Een massa kinderen genoot niet alleen van de komst van Sinterklaas, maar ook van een optreden van Samson en Marie.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Drietal overvalt nachtwinkel met machete: “Dader werd afgedreigd door iemand in het drugsmilieu”
  PREMIUM
  Bonheiden

  Drietal overvalt nachtwin­kel met machete: “Dader werd afgedreigd door iemand in het drugsmili­eu”

  Drie jongeren hebben zich woensdag moeten verantwoorden voor een gewapende overval op een nachtwinkel in het centrum van Bonheiden. De overvallers bedreigden daarbij de uitbater met een machete. Het parket vorderde celstraffen tot 18 maanden effectief. “De man die mijn cliënt afperste heeft een zwaar strafblad. Onder meer voor ontvoering”, aldus de advocate van één van de overvallers.
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).