WILLEBROEK - De woning waar de 57-jarige Flavienne werd aangetroffen, werd door de politie verzegeld.
Volledig scherm
WILLEBROEK - De woning waar de 57-jarige Flavienne werd aangetroffen, werd door de politie verzegeld. © Tim Van der Zeypen

Man (59) blijft maand langer in de cel na de dood van partner (57)

WillebroekDe raadkamer in Mechelen heeft vrijdagvoormiddag de aanhouding van de 59-jarige Taak B. uit Willebroek met een maand verlengd. De vijftiger werd gisteren door de onderzoeksrechter aangehouden voor slagen en verwondingen met de dood tot gevolg van zijn partner.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.