David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Laagvlieger raast met 224 kilometer per uur politie voorbij op A12

WillebroekDe lokale politie heeft vrijdag in Willebroek een bestuurder staande gehouden die 224 kilometer per uur reed op de A12. Een andere bestuurder overhandigde tijdens de verkeersactie een vals rijbewijs.

 1. Prijsveekampen en kraampjes palmen Willebroek in voor traditionele jaarmarkt
  Willebroek

  Prijsvee­kam­pen en kraampjes palmen Willebroek in voor traditione­le jaarmarkt

  Na een jaar zonder vond vandaag Willebroek jaarmark plaats in straten als de August Van Landeghemstraat, de Kerkstraat en het August Van Landeghemplein. De jaarmarkt, met prijsveekampen en kraampjes van handelaars en verenigingen, draait al bijna 200 jaar mee maar moest door corona een jaar overslaan. Vandaag en woensdag zijn gezinnen ook welkom op het Louis De Naeyerplein voor de kermis. Om 20 uur vanavond wordt het evenement afgesloten met een vuurwerk ter hoogte van de Groene Laan. Door de kermis zal er geen woensdagmarkt staan op 27 oktober.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.