De nieuwe locatie van kinderdagverblijf ’t Bengelhuisje in Willebroek.
Volledig scherm
De nieuwe locatie van kinderdagverblijf ’t Bengelhuisje in Willebroek. © Marc Aerts

Kinderdagverblijf ’t Bengelhuisje opent deuren op site De Schalk: “Pak moderner en energiezuiniger”

WillebroekMet alles geschilderd en gepoetst, het meubilair en speelgoed verhuisd, waren de baby’s en peuters van kinderdagverblijf ’t Bengelhuisje in Willebroek maandagochtend welkom op een gloednieuwe locatie. ’t Bengelhuisje maakt er voortaan deel uit van het Huis van de Vrije Tijd op site De Schalk.

 1. In het spoor van weerman Frank Deboosere: ontdek wetenschappelijke feitjes tijdens groene fietstocht van Londerzeel naar Antwerpen

  In het spoor van weerman Frank Deboosere: ontdek wetenschap­pe­lij­ke feitjes tijdens groene fietstocht van Londerzeel naar Antwerpen

  Zin om er even tussenuit te knijpen? Wij selecteren elke week de mooiste fiets- en wandelroutes in Vlaanderen: eentje in elke regio. Deze week staat alles in het teken van het afscheid van weerman Frank Deboosere, die mag genieten van zijn welverdiende pensioen. Zo fiets je van Londerzeel naar Antwerpen langs allerlei punten die met wetenschap te maken hebben.
  Puurs-Sint-Amands, Bornem
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.