Julie Rochtus voor en na haar maagverkleining.
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Rochtus voor en na haar maagverkleining. © RV/David Legreve

Julie (25) neemt deel aan The Voice na gastric bypass: “Nu ik 86 kilo minder weeg, durf ik tonen wat ik kan”

WillebroekHet televisieprogramma ‘The Voice’ gaat vanaf vrijdag 5 februari weer op zoek naar de beste stem van Vlaanderen. Ook de Willebroekse Julie Rochtus (25) waagt haar kans tijdens de eerste ‘Blind Auditions’. “Ik voelde tien jaar geleden al dat ik op het podium thuishoor, maar mijn overgewicht speelde mij parten. Nu ik 86 kilo minder weeg, durf ik mij eindelijk helemaal te smijten.”

 1. Aartselaar legt nieuwe tarieven voor schoolzwemmen vast: kinderen in Boom, Rumst en Schelle betalen voortaan het dubbele
  PREMIUM
  Aartselaar/Rupelstreek

  Aartselaar legt nieuwe tarieven voor schoolzwem­men vast: kinderen in Boom, Rumst en Schelle betalen voortaan het dubbele

  Met het oog op de opening van het nieuwe intergemeentelijke zwembad voert Aartselaar nieuwe tarieven voor schoolzwemmen in. De scholieren uit Niel en Hemiksem, gemeenten die mee participeren in de bouw van het zwembad, komen voortaan zwemmen aan 3 euro per kind. Ook voor de niet-participerende Rupelgemeenten Boom, Rumst en Schelle wordt er water voor schoolzwemmen voorzien, al is dat tegen 6 euro per kind. “Een té groot verschil”, meent oppositieraadslid Kris Wils (NAP).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.