Schepen Murat Oner overhandigt heet eerste boekstartpakket van de gemeente aan Lowie Foqué en zijn mama Lieselot Van der Taelen.
Volledig scherm
Schepen Murat Oner overhandigt heet eerste boekstartpakket van de gemeente aan Lowie Foqué en zijn mama Lieselot Van der Taelen. © David Legreve

Jonge gezinnen krijgen ‘Boekstart-pakket’: “Willen kinderen zo vroeg mogelijk in contact brengen met boeken”

WillebroekDe gemeente Willebroek neemt deel aan het Boekstart-programma, dat als doel heeft om jonge kinderen zo vroeg mogelijk in contact te brengen met boeken. “Wat je vroeg leert, leer je voor het leven.”

 1. “Dromen van stoerste prinses ter wereld waarmaken”: Marika vervangt Fuck Cancer Party door potjesverkoop voor Febe (8)
  PREMIUM
  Elzestraat/Mechelen

  “Dromen van stoerste prinses ter wereld waarmaken”: Marika vervangt Fuck Cancer Party door potjesver­koop voor Febe (8)

  Een zesde ‘Fuck Cancer Party’ zit er omwille van corona niet in, maar niets doen voor kankerpatiënten, is voor Marika Roggeman (38) uit Elzestraat geen optie. Ze startte zopas een verkoop van gepersonaliseerde potjes ten voordele van de Mechelse Febe (8), het dappere meisje uit Mechelen dat een ongelijke strijd vecht tegen een ongeneeslijke kanker. Het doel: zoveel mogelijk dromen waarmaken van de stoerste prinses van de hele wereld.
 2. Bakkerij Kika & Co en twee Chiro’s krijgen inbrekers over de vloer: 16-jarige verdachte opgepakt
  PREMIUM
  Willebroek

  Bakkerij Kika & Co en twee Chiro’s krijgen inbrekers over de vloer: 16-jarige verdachte opgepakt

  Jessika De Boelpaep (44) en Davy Punt (45) van Kika & Co in Willebroek beleefden zondagochtend een akelige déjà-vu. Voor de tweede keer in een halfjaar tijd werd ingebroken in hun bakkerij. Ook voor de twee Chiro’s was het onaangenaam ontwaken, want zij kregen eveneens ongenode gasten over de vloer. De politie onderzoekt of er een verband is en pakte alvast een 16-jarige op.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen