De trucker werd aan de kant gezet nadat hij werd opgemerkt in een doodlopende woonwijk
Volledig scherm
De trucker werd aan de kant gezet nadat hij werd opgemerkt in een doodlopende woonwijk © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

“Ja, ik heb vier tot zes lijntjes coke gesnoven”: trucker (37) begaat karrenvracht aan overtredingen en test ook nog eens positief op drugs

WillebroekEen 37-jarige trucker zal het binnenkort mogen gaan uitleggen aan de politierechter in Mechelen. De dertiger werd door een verkeersploeg van de politie opgemerkt in een doodlopende woonwijk langs de Mechelsesteenweg in Willebroek en bleek na controle met bijzonder weinig in orde te zijn.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Jubileumeditie van Duvel Distilled komt in omgekeerd Duvel glas als fles: “Wordt ongetwijfeld een collectors’ item”
  Breendonk

  Jubileume­di­tie van Duvel Distilled komt in omgekeerd Duvel glas als fles: “Wordt ongetwij­feld een collectors’ item”

  Duvel Moortgat sluit zijn 150ste jaar af met de lancering van een gelimiteerde Duvel Distilled (40 graden) in een wel zeer bijzondere fles. Speciaal voor de verjaardag is het distillaat gelimiteerd gebotteld in een fles in de vorm van een omgekeerd Duvel glas. Een oplage van 5.500 70cl-flessen is beschikbaar in België vanaf november 2021 voor 150 euro per fles.