Slachtoffer Maria Van Den Broeck (77).
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Maria Van Den Broeck (77). © VTM

Het mysterie van Tisselt: wie heeft ‘ons moeke’ vermoord? En waarom liet de dader haar portefeuille liggen, maar nam hij wel een lamp en een tv-decoder mee?

Op het eerste gezicht leek het een stom ongeval. “Een ongelukkige val”, dacht de politie afgelopen zomer, toen Maria Van den Broeck (77) hevig bloedend werd aangetroffen in haar woonkamer in Tisselt (Willebroek). Vandaag weten ze beter. De gepensioneerde bankdirectrice werd thuis aangerand en geslagen, en stierf een maand later in het ziekenhuis. In het VTM-opsporingsprogramma ‘Faroek’ doen haar kinderen en kleinkinderen vanavond een ultieme oproep naar getuigen. Wie heeft ‘ons moeke’ vermoord? En waarom liet de dader haar portefeuille liggen, maar nam hij wel een lamp en een tv-decoder mee?

5 reacties

 • Marcus Vadis

  3 weken geleden
  De moordenaar dacht dat de lamp een camera was en de modem de opslag van de beelden. We kunnen al uitsluiten dat die erg slim is, eerder totaal achterlijk.
 • Patrick Kelchtermans

  3 weken geleden
  Een spot en een modem gepikt omdat de dader vermoedelijk dacht dat het een camera en harde schijf waren? Slim is de dader duidelijk niet. Lijkt me dat hij dan ook wel dna zal hebben achtergelaten. Ik hoop dat ze hem snel pakken, eerder heeft de familie geen rust.
 • Laurens Stevens

  3 weken geleden
  Moordwapens, of de bedoeling het op een roofmoord te laten lijken?
 • Brigitte De Baere

  4 weken geleden
  Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Misschien zijn dat de moordwapens ?
 • dimitri vermeire

  4 weken geleden
  Als digirecorder meehelpen kan dan de telecom zoals telenet of orange of belgacom nakijken waar die nu bevind als ze aangesloten is op internet en zo weet je waar de dader is
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt