Helpende handen
Volledig scherm
Helpende handen © rv

HELPENDE HANDEN. Gemeente Willebroek schenkt één euro per inwoner aan reddingswerken

WillebroekDe gemeente Willebroek schenkt één euro per inwoner aan de reddingswerken in Wallonië. “We steunen ‘Helpen Helpt’, de solidariteitsactie van Rode Kruis-Vlaanderen. Met bijna 27.000 inwoners verzamelen we zo een mooi bedrag ten voordele van de reddingswerken in Wallonië.”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Plannen voor uitbreiding Carolusschool stopgezet na protest van buurt: “Willen intimiteit en rust van Lourdesgrot niet kwijt”
  Puurs-Sint-Amands

  Plannen voor uitbrei­ding Carolus­school stopgezet na protest van buurt: “Willen intimiteit en rust van Lourdes­grot niet kwijt”

  De gemeente Puurs-Sint-Amands zet het Ruimtelijk Uitvoeringsplan ( RUP) Ruisbroek Sint-Carolus stop. “We wilden graag een turnzaal en twee klaslokalen bouwen voor de Sint-Carolusschool op het perceel achteraan. De buurt vreest echter voor drukte aan de Lourdesgrot. Om de intimiteit en rust daar te bewaren, gaan we op zoek naar een andere oplossing”, zegt burgemeester Koen Van den Heuvel (CD&V).
 3. Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”
  PREMIUM
  Willebroek

  Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”

  Gemeenteraadslid Serkan Bozyigit (29) stapt uit de lokale Vooruit-afdeling. “Ik ben de achterkamerpolitiek beu. Dé druppel was het plan van Vooruit om samen met CD&V de macht te grijpen en N-VA en Open Vld buitenspel te zetten.” Vooruit en CD&V ontkennen: “Er zijn nooit contacten of gesprekken geweest, het is zelfs mathematisch onmogelijk om samen een meerderheid te vormen. Bozyigit liegt.”
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.