Tim Van der Zeypen
Volledig scherm
© Tim Van der Zeypen

GPS uit auto gestolen

0 reacties

 1. ‘Rondetafel’ moet oplossing zoeken voor camping van Tomorrowland: “Belangrijke deal voor economie, natuur en recreatie”
  Rumst, Boom

  ‘Rondetafel’ moet oplossing zoeken voor camping van Tomorrow­land: “Belangrij­ke deal voor economie, natuur en recreatie”

  Overheden en private partners gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor de camping ‘Dreamville’ van Tomorrowland. Baksteenbedrijf Wienerberger gaat het gebied tussen de Rumstsestraat in Rumst en de Nachtegaalstraat in Boom verder ontginnen, maar dan is er te weinig plaats voor de duizenden festivaltentjes. “Iedereen zal hier de ruimte krijgen die hij nodig heeft”, zegt burgemeester van Rumst en voorzitter van de ‘Rondetafel’ Jurgen Callaerts (N-VA).
 2. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen