Het nieuwe jeugdhuis wordt ingericht in één van de lokalen op de nieuwe site De Schalk - Het Huis van de Vrije Tijd in Willebroek
Volledig scherm
Het nieuwe jeugdhuis wordt ingericht in één van de lokalen op de nieuwe site De Schalk - Het Huis van de Vrije Tijd in Willebroek © David Legreve

Gezocht: nieuwe naam en helpende handen voor jeugdhuis

WillebroekMet de opening van het nieuwe ‘Huis van de Vrije tijd’ op site De Schalk, heeft Willebroek eindelijk ook weer een jeugdhuis. Dat heeft echter nog geen nieuwe naam, daarom lanceert de jeugddienst een oproep.

  1. Jeugdhuis Perron 4 kondigt sluiting aan, jeugdschepen doet oproep: “Nieuwe jongeren moeten hier hun schouders onder zetten”

    Jeugdhuis Perron 4 kondigt sluiting aan, jeugdsche­pen doet oproep: “Nieuwe jongeren moeten hier hun schouders onder zetten”

    Het Willebroekse jeugdhuis Perron 4 sluit de deuren. “De vele verhuizen en de lange sluiting maakten het moeilijk, we vonden ook niet genoeg mensen meer om de boel draaiende te houden”, zegt voorzitter Thomas Cortebeeck. Voor jeugdschepen Murat Oner (CD&V) komt het nieuws al een verrassing: “We moeten nieuwe jongeren vinden om de schouders te zetten onder dit icoon.”