Serkan Bozyigit
Volledig scherm
Serkan Bozyigit © David Legreve

Gemeenteraadslid bewijst ‘geruchten’ over gesprekken tussen Vooruit en CD&V met geluidsopname: “Ik ben geen leugenaar”

WillebroekMet de geluidsopname van een gesprek tussen gemeenteraadslid Serkan Bozyigit (29) en een lid van het lokale Vooruit-bestuur, wil Bozyigit aantonen dat er wel degelijk gesprekken met CD&V zijn geweest. “Het doel van Vooruit en CD&V was om de macht te grijpen en N-VA en Open Vld buitenspel te zetten. In plaats van dit toe te geven, schildert men mij af als leugenaar. Dit pik ik niet.”

 1. Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”
  PREMIUM
  Willebroek

  Raadslid Vooruit stapt uit partij na ‘plan om samen met CD&V de macht te grijpen’: “Bozyigit liegt, er zijn nooit gesprekken geweest”

  Gemeenteraadslid Serkan Bozyigit (29) stapt uit de lokale Vooruit-afdeling. “Ik ben de achterkamerpolitiek beu. Dé druppel was het plan van Vooruit om samen met CD&V de macht te grijpen en N-VA en Open Vld buitenspel te zetten.” Vooruit en CD&V ontkennen: “Er zijn nooit contacten of gesprekken geweest, het is zelfs mathematisch onmogelijk om samen een meerderheid te vormen. Bozyigit liegt.”
 2. Kinderen van ‘ons moe’ tappen na haar overlijden laatste pintjes Bij Zates: “Een mooier eerbetoon kunnen we ons niet inbeelden”
  PREMIUM
  Branst

  Kinderen van ‘ons moe’ tappen na haar overlijden laatste pintjes Bij Zates: “Een mooier eerbetoon kunnen we ons niet inbeelden”

  Bij café Koningsrek ofwel ‘Bij Zates’ in Branst bij Bornem zijn afgelopen weekend de allerlaatste pintjes getapt. Na het overlijden van Liesbeth - ‘ons moe’ - Hulstaart hebben haar kinderen beslist om te stoppen met het café. “Met pijn in het hart, maar na haar overlijden is er niemand meer die het café kan verderzetten”, klinkt het. Het werd een emotioneel weekend, maar ook één groot eerbetoon aan ‘ons moe' met vele herinneringen.
 3. Aankoop woningen zorgt voor verdeeldheid binnen meerderheid, CD&V sust: “In elk goed huwelijk kunnen partners van mening verschillen”
  Willebroek

  Aankoop woningen zorgt voor verdeeld­heid binnen meerder­heid, CD&V sust: “In elk goed huwelijk kunnen partners van mening verschil­len”

  Het voorstel tot aankoop van drie woningen aan de Groene Laan in Willebroek zorgt voor onenigheid binnen de meerderheid. Volgens N-VA en Open Vld past de aankoop in het geplande centrumproject, CD&V stemde echter samen met de oppositie tegen. “Er is nog geen concreet plan, wij willen deze gronden niet aankopen zonder doel. Dit verandert echter niets aan de verder standvastige coalitie in Willebroek”, zeggen schepen Maaike Bradt en fractieleider Gert Boey (CD&V).