Het logistiek centrum van Colis Privé in Willebroek.
Volledig scherm
Het logistiek centrum van Colis Privé in Willebroek. © David Legreve

Franse pakjesbedeler Colis Privé vestigt zich in Willebroek: “Op naar 40 000 verdeelde pakketten per dag”

WillebroekBedrijventerrein MG Park De Hulst in Willebroek heeft er sinds kort een nieuwe, grote onderneming bij. Het Franse e-commercebedrijf Colis Privé opende er zopas de deuren een meer dan 9 000 vierkante meter groot logistiek centrum. Zowat 150 koeriers gebruiken het gebouw als uitvalsbasis en dat aantal zal normaal nog fors aangroeien.

  1. Vaccinatiecentrum Puurs-Sint-Amands houdt zich nu al klaar voor heropening in najaar van 2022: “We werken ook aan proefproject met de apothekers, maar het virus zal er ook dan nog zijn”
    PREMIUM
    Puurs-Sint-Amands, Bornem, Willebroek

    Vaccinatie­cen­trum Puurs-Sint-Amands houdt zich nu al klaar voor heropening in najaar van 2022: “We werken ook aan proefpro­ject met de apothekers, maar het virus zal er ook dan nog zijn”

    Terwijl de meeste mensen hun derde prik nog moeten krijgen, zouden vaccinatiecentra al bezig zijn met de voorbereidingen voor prik vier. “Ons centrum blijft nog sowieso open tot eind april, met een mogelijke heropening in het najaar van 2022”, klinkt het bij Eerstelijnszone Klein-Brabant Vaartland. De zone neemt ook deel aan een proefproject rond ‘vaccinatie-apotheken’. “We testen uit of het mogelijk is om op termijn de coronavaccins via apotheken te verdelen.