Foodtruckfestival zet Verwenweek Willebroek Winkelhart feestelijk in
Volledig scherm
Foodtruckfestival zet Verwenweek Willebroek Winkelhart feestelijk in © Gemeente Willebroek

Foodtruckfestival zet Verwenweek van Willebroek Winkelhart feestelijk in

WillebroekKomende week staat Willebroek in het teken van winkelen. Het is de start van de Verwenweek, waarbij de deelnemende handelaars bezoekers flink in de watten leggen met tal van acties en geschenkjes. De Verwenweek wordt dit weekend, tijdens het Weekend van de Klant, afgetrapt met het foodtruckfestival ‘Lekker Willebroek’.

  1. Kleuterschool Eikevliet telt maar 10 leerlingen: “Elke keer als we bijna moeten sluiten, zet het dorp alles op alles om leerlingen te vinden”
    PREMIUM
    Bornem

    Kleuter­school Eikevliet telt maar 10 leerlingen: “Elke keer als we bijna moeten sluiten, zet het dorp alles op alles om leerlingen te vinden”

    Liam, Xem, Helena, Lex, Sawyer, Lina, Thibault, Louise, Leon en Emilia. Deze tien kinderen vormen samen met juffen Elien Pintens en Inne Vleminckx de voltallige kleuterschool van Eikevliet (Bornem). “De kleintjes hebben hier rust en ruimte, en vooral aandacht in overvloed. Financieel klopt het plaatje niet, maar het ‘scholeke’ van Eikevliet is bijzonder. Het hart telt hier net iets meer dan het hoofd en de cijfers”, zegt directrice Annick Mees. Een blik achter de schermen van de kleinste school van het land.