De kleine Eleonore en Serena zorgen samen voor een uniek, dubbel viergeslacht.
Volledig scherm
De kleine Eleonore en Serena zorgen samen voor een uniek, dubbel viergeslacht. © Marc Aerts

Eleonore en Serena zorgen voor dubbel viergeslacht

WillebroekZe beseffen het zelf nog niet, maar de kleine Eleonore en Serena uit Willebroek zorgen samen voor een dubbel viergeslacht. De tweelingdochters van Julie Theunis en Nicolas Quinet werden geboren op 7 januari in het AZ Jette.

 1. Basisschool ’t Kasteeltje zet poorten wagenwijd open voor ouders: “Tijdens coronacrisis was er té weinig contact”
  Puurs-Sint-Amands

  Basis­school ’t Kasteeltje zet poorten wagenwijd open voor ouders: “Tijdens coronacri­sis was er té weinig contact”

  Basisschool ’t Kasteeltje in Puurs-Sint-Amands organiseerde donderdag een openklasdag. Alle ouders waren er een hele dag lang welkom op school, om mee de lessen te volgen en buiten te spelen. “We vinden het heel belangrijk om hen de kans te geven om hun kinderen aan de slag te zien tijdens hun dagelijkse activiteiten op school”, zegt directeur Tom Cornu.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.