De auto reed frontaal in op een vrachtwagen. De bestuurder overleefde het ongeval niet
Volledig scherm
De auto reed frontaal in op een vrachtwagen. De bestuurder overleefde het ongeval niet © David Legrève

Dode bij zwaar ongeval op A12 in Willebroek: baan vrijgegeven

Op de A12 in Willebroek is donderdagmiddag een zwaar verkeersongeval gebeurd. Daarbij viel een dodelijk slachtoffer. Door het ongeval waren drie rijstroken versperd, teams van de Civiele Bescherming en het Rode Kruis deelden water uit om mensen in de file te beschermen tegen de hitte.

 1. Tim De Roy (RFC Blaasveld) keerde terug uit voetbalpensioen en denkt ondanks nieuwe coronamaatregelen niet aan stoppen: “De goesting is te groot”

  Tim De Roy (RFC Blaasveld) keerde terug uit voetbalpen­si­oen en denkt ondanks nieuwe coronamaat­re­ge­len niet aan stoppen: “De goesting is te groot”

  RFC Blaasveld staat na een mindere start (één op negen, red.) diep in de buik van het klassement in vierde provinciale D gerangschikt. Met Tim De Roy hebben de ‘Reigers’ wel een krijger in de rangen die steevast voorop gaat in de strijd en de groep op sleeptouw neemt. De 42-jarige middenvelder is niet van plan om corona daar verandering in te laten brengen.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën