Groot feest bij de heropening van Carré in Willebroek op 1 oktober.
Volledig scherm
Groot feest bij de heropening van Carré in Willebroek op 1 oktober. © Xavier Piron / Photonews

Discotheek Carré moet weer deuren sluiten: “Op drie weken tijd is dit niet opgelost”

WillebroekAmper acht weken kon discotheek Carré in Willebroek weer feestvierders ontvangen, tot het Overlegcomité vrijdag besloot dat het nachtleven weer tijdelijk op slot moet. “Spreek toch niet over een sluiting van drie weken, we weten allemaal dat het probleem dan nog niet opgelost zal zijn”, zegt manager Tim Van Campenhoudt.

 1. Discotheek Carré heropent na anderhalf jaar weer de deuren: “Zonder Covid Safe Ticket kom je er niet in: we kennen intussen alle smoesjes wel”
  PREMIUM
  Willebroek

  Discotheek Carré heropent na anderhalf jaar weer de deuren: “Zonder Covid Safe Ticket kom je er niet in: we kennen intussen alle smoesjes wel”

  Discotheek Carré in Willebroek gooit de deuren komend weekend weer wagenwijd open, na een sluiting van maar liefst anderhalf jaar. “Alles wordt weer opgebouwd en gepoetst, de frigo’s zijn gevuld en de werklijsten opgemaakt. We staan allemaal te popelen om er eindelijk weer stevig in te vliegen”, zegt manager Tim Van Campenhoudt.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Alle hens aan dek bij discotheken Carré en Willy’s Moustache: “Niemand kan ons vertellen hoe we met nieuwe maatregelen moeten werken”
  PREMIUM
  Willebroek

  Alle hens aan dek bij discothe­ken Carré en Willy’s Moustache: “Niemand kan ons vertellen hoe we met nieuwe maatrege­len moeten werken”

  Bij discotheken Carré en Willy’s Moustache in Willebroek is het alle hens aan dek om de deuren zaterdag ‘coronaproof’ te kunnen openen. Beiden clubs hebben nog héél wat vragen over de nieuwe maatregelen van het Overlegcomité voor het nachtleven. “Moeten wij zelf die honderden sneltests kopen en afnemen, en wat als één persoon uit een grote groep positief test? Ons alles zelf laten organiseren is absurd.”