Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © RV

Chiro Sint-Jef zet bivak stop na corona-uitbraak

WillebroekChiro Sint-Jef uit Willebroek heeft afgelopen weekend zijn bivak afgebroken omwille van een corona-uitbraak. Zeven leden blijken besmet.

 1. Jeugdbeweging wil geen Hagelsteinscenario: Chiro Muizen test alle leden ‘Onder water’-kamp op corona
  Muizen/Sint-Katelijne-Waver

  Jeugdbewe­ging wil geen Hagelstein­sce­na­rio: Chiro Muizen test alle leden ‘Onder wa­ter’-kamp op corona

  De leiding en oudste leden van Chiro Muizen kregen maandag een wisser in de neus om hen te testen op corona. Zondag worden de overige 200 deelnemers op kosten van de jeugdbeweging getest. “Liever dit dan halverwege ons kamp te moeten afbreken”, klinkt het. Wat corona op kamp betekent, weten de jongens van KLJ Hagelstein uit Sint-Katelijne-Waver. Zij zitten in quarantaine na een grote uitbraak.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).