Marc Van Doorslaer is de nieuwe voorzitter van CD&V Willebroek
Volledig scherm
Marc Van Doorslaer is de nieuwe voorzitter van CD&V Willebroek © rv

CD&V kiest nieuwe voorzitters

De Willebroekse CD&V-afdeling heeft met Marc Van Doorslaer een nieuwe voorzitter. Hij neemt de leiding van de partij over van Marc Verelst. 

0 reacties

 1. Stad start laagdrempelige daderhulp voor plegers van huiselijk geweld: “Belangrijk om met alle partijen aan de slag te gaan”
  PREMIUM
  regio Mechelen

  Stad start laagdrempe­li­ge daderhulp voor plegers van huiselijk geweld: “Belangrijk om met alle partijen aan de slag te gaan”

  Family Justice Center (FJC) Mechelen start in september met laagdrempelige daderhulp voor in de eerste plaats mannelijke plegers van huiselijk geweld. Dat als antwoord op de dramatische stijging van het aantal slachtoffers ten gevolge van de coronacrisis. “Een laagdrempelig, rechtstreeks toegankelijk aanbod voor de zogenaamde ‘plegers’ is een hiaat in de regio”, zegt FJC-coördinator Karolien Boonen. Het gaat om een uniek project in Vlaanderen.
 2. 14 bezwaarschriften tegen ‘recreatief project’ Europa - Buurt vreest overlast, politiek wil bomenkap vermijden
  Willebroek

  14 bezwaar­schrif­ten tegen ‘recreatief project’ Europa - Buurt vreest overlast, politiek wil bomenkap vermijden

  De gemeente Willebroek ontving 14 bezwaarschriften tegen de plannen voor het ‘recreatief project Europa’. Buurtbewoners van de Brandstraat, Breendonkstraat en Weerstanderslaan vrezen dat het project voor overlast zal zorgen in de wijk. Ook Groen en N-VA laten weten geen voorstander te zijn van de bomenkap op het terrein. “Laat ons dit dossier in het college bespreken, niet op sociale media”, zegt bevoegd schepen Maaike Bradt (CD&V).
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den