Het verkeer en lijn 287 moeten omrijden voor het kruispunt van Broekstraat en Kasteelstraat in Blaasveld door instabiliteit veroorzaakt door een bouwput.
Volledig scherm
Het verkeer en lijn 287 moeten omrijden voor het kruispunt van Broekstraat en Kasteelstraat in Blaasveld door instabiliteit veroorzaakt door een bouwput. © Marc Aerts

Berlinerwand verschuift: kruispunt twee weken afgesloten

BlaasveldHet verkeer en lijn 287 moeten omrijden voor het kruispunt van Broekstraat en Kasteelstraat in Blaasveld door instabiliteit veroorzaakt door een bouwput.

 1. Claudia is slaapcoach voor baby’s: “Durf hulp vragen, je staat er niet alleen voor”
  Kapelle-op-den-Bos

  Claudia is slaapcoach voor baby’s: “Durf hulp vragen, je staat er niet alleen voor”

  Een jaar geleden werd Claudia Pattist uit Kapelle-op-den-Bos mama van een dochtertje. Ze kon toen nog niet vermoeden dat dit ook de geboorte van een nieuwe carrière was. De baby hield het vooral bij hazenslaapjes, wat een weerslag had op het welzijn van kind en ouders. Als bezorgde moeder ging Claudia op zoek naar oplossingen voor slecht slapende kinderen. Nu deelt ze haar ervaring met andere ouders als slaapcoach onder de naam Baby Snoozzz.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.