Hazes in Carré.
Volledig scherm
Hazes in Carré. © RV

Beelden van optreden André Hazes in Carré zorgen voor opschudding: “Dit is een slag in het gezicht van het zorgpersoneel”

WillebroekFoto’s en video’s van het optreden van zanger André Hazes in discotheek Carré in Willebroek zorgen voor opschudding op sociale media. “Mensen die in volle coronacrisis samen dansen, de microfoon doorgeven… Dit is een slag in het gezicht van het zorgpersoneel.” Volgens Carré-manager Tim Van Campenhoudt verliep alles veilig. “Wij nemen echt wel onze verantwoordelijkheid.” De politie onderzoekt de zaak.

110 reacties

 • Robert De Beukeleer

  1 jaar geleden
  hoe kan men zoiets tolereren waar is de politie nu?Iedereen die daar aanwezig is plus eigenaar serieuze boete geven en dan spreek ik niet over 250 euro want dat is voor die gasten peanuts
 • rob antwerp

  1 jaar geleden
  Definitief sluiten. De uitbater laat duidelijk horen dat hij enkel is geïnteresseerd in geld en niet de maatregelen. Hij huurt dan ook Nederlanders in die mondmaskers ook niks vinden. Door zulke zaken open te houden geef je bezoekers het signaal dat ze zich niet aan de regels moeten houden. Hij is verantwoordelijk door regels niet op te leggen en integendeel het niet naleven goed te keuren. Waarom doet de burgemeester niets?
 • Don Tessers

  1 jaar geleden
  Alles eruit halen, omzet en winst draaien, daar draait het om, gevaar en besmetting zal zaakvoerders worst zijn. Blijft dus een ding over, sluiten voor onbepaalde tijd want Carre heeft geen lessen geleerd uit zijn verleden!
 • Marco Di Scarpa

  1 jaar geleden
  Dit is een kaakslag voor het zorgpersoneel en alle mensen die de genomen maatregelen naleven.
 • Mo Biraja

  1 jaar geleden
  Wat is 250€ boete voor die gasten die daar met dikke bmw en rangerovers en porschkes aankomen om te feesten 250 € da spenderen die daar op een paar uur tijd voor een boete systeem naargelang het inkomen dan zullen ze wel voelen en nog goed voor de staatskas ook twee vliegen in ene klap !