Sinterklaas deelde -met hulp van vzw De Vlinder- geschenkjes uit in De Poutrel.
Volledig scherm
Sinterklaas deelde -met hulp van vzw De Vlinder- geschenkjes uit in De Poutrel. © David Legreve

“Alle kinderen hebben recht op geschenkje van Sinterklaas”

Alle kinderen hebben recht op een geschenkje van Sinterklaas. Met dat motto als uitgangspunt organiseerde vzw de Vlinder -een vereniging die mensen in nood of armoede steunt- ook nu weer een Sinterklaasactiviteit in Willebroek.

0 reacties

 1. Fietstunnel, aanmeerkade én ontbossing voor sanering Kleiputten: provincie licht ‘een van meest complexe vergunningsaanvragen ooit’ toe tijdens infomarkt
  Boom/Rumst

  Fietstun­nel, aanmeerka­de én ontbossing voor sanering Kleiputten: provincie licht ‘een van meest complexe vergun­nings­aan­vra­gen ooit’ toe tijdens infomarkt

  De Provincie Antwerpen ontkent dat de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de sanering van de kleiputten in Terhagen en Boom onontvankelijk werd verklaard. “Er werd gevraagd om aanvullingen en administratieve en technische verduidelijkingen bij het dossier. Die kunnen worden aangeleverd”, klinkt het. Intussen worden de buurtbewoners via twee infomarkten geïnformeerd over de plannen. Daarin zitten onder meer de aanleg van een kade voor de grondaanvoer en de ontbossing van 55 hectare groen.
 2. Bedrijven protesteren tegen nieuwe straatnaam ‘Leemsheide’: gemeenteraad stelt beslissing uit na ‘politieke spel’
  PREMIUM
  Bornem

  Bedrijven proteste­ren tegen nieuwe straatnaam ‘Leemsheide’: gemeente­raad stelt beslissing uit na ‘politieke spel’

  De plannen van de gemeente Bornem om de weg tussen Klein-Mechelen en de Industrieweg om te dopen tot ‘Leemsheide’, stoten op protest. De bedrijven Lonza Capsugel en Alcon Laboratories gaan niet akkoord met een naamswijziging, omdat dit voor hen grote gevolgen heeft. Na een felle discussie in de gemeenteraad, werd de beslissing dan ook uitgesteld.