Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Borgerhoff

Wijnegem autoluw op zondag 22 september

 1. De coronacijfers in Wijnegem van zaterdag 17 oktober

  De coronacij­fers in Wijnegem van zaterdag 17 oktober

  In Wijnegem zijn er op één dag 9 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 56 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Wijnegem op 561 te liggen. Omdat Wijnegem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. De coronacijfers in Wijnegem van maandag 19 oktober

  De coronacij­fers in Wijnegem van maandag 19 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Wijnegem minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 58. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Wijnegem komt dat getal nu op 581 te liggen. Wijnegem heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Wijnegem op zondag 18 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Wijnegem op zondag 18 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Wijnegem, op één dag 12 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 9. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 58. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Wijnegem op 581 te liggen. Omdat Wijnegem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.