Sinds 1 december mogen Belgen opnieuw voorzichtig gaan shoppen. Wijnegem heeft alles in het werk gesteld om het winkelen veilig, aangenaam én vlot te laten verlopen. Zo zijn de ingangen en uitgangen al enige tijd gescheiden
Volledig scherm
Sinds 1 december mogen Belgen opnieuw voorzichtig gaan shoppen. Wijnegem heeft alles in het werk gesteld om het winkelen veilig, aangenaam én vlot te laten verlopen. Zo zijn de ingangen en uitgangen al enige tijd gescheiden © Benoit De Freine

‘Waze’ op maat van Wijnegem Shopping: app toont je de kortste weg naar de winkel

WijnegemBij de start van het nieuwe jaar pakt Wijnegem meteen uit met een Europese primeur. Om klanten nog vlotter te laten winkelen, lanceert het een navigatietool voor shoppers. Concreet wijst de Wijnegem-app klanten in enkele luttele seconden de snelste weg naar winkels. “Een handig hulpmiddel”, luidt het. De app wordt de komende weken uitvoerig getest door een testpubliek.

 1. Na zoonlief Tom verlaat ook pa Luc Van Grieken (Vlaams Belang) Mortselse politiek: “Het was nooit mijn bedoeling om verkozen te worden”
  MORTSEL

  Na zoonlief Tom verlaat ook pa Luc Van Grieken (Vlaams Belang) Mortselse politiek: “Het was nooit mijn bedoeling om verkozen te worden”

  Na Tom Van Grieken verlaat nu ook papa Luc thuisbasis Mortsel. Luc Van Grieken (64) stapte na zijn carrière bij de federale politie pas recent in de politiek en werd in 2018 voor het eerst en onbedoeld verkozen voor Vlaams Belang. Met de vrijgekomen tijd zal hij zich vooral met zijn kleinzoon bezighouden in Antwerpen. “Opkomen in Antwerpen? Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt.”
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen