Passanten kunnen schatten hoeveel rode neuzen er in een kubus zitten.
Volledig scherm
Passanten kunnen schatten hoeveel rode neuzen er in een kubus zitten. © Klaas De Scheirder

‘Vang’ een voucher met je gsm en raad het aantal neuzen in een kubus: Wijnegem Shoppingcenter doet duit in zakje voor Rode Neuzen Dag

WijnegemGeld ‘vangen’ met een game en raden hoeveel rode neuzen er in een kubus zitten: winkelcentrum Wijnegem - Shop Eat Enjoy doet zijn duit in het zakje voor Rode Neuzen Dag. Nog tot 26 november kan je er de actie die zich inzet voor het welzijn van jongeren steunen.

 1. Zomer van Antwerpen stelt volledig programma voor: “Elke dag een thuis voor alle leeftijden, culturen, genderidentiteiten en geaardheden”

  Zomer van Antwerpen stelt volledig programma voor: “Elke dag een thuis voor alle leeftijden, culturen, genderiden­ti­tei­ten en geaardhe­den”

  Zomer van Antwerpen stelt met enige fierheid haar nieuw programma voor. Van 23 juni tot en met 3 september komt het zomerprogramma van de stad weer terug met vaste waarden Muziek in de Wijk, Cinema Urbana, Zomerbar, Zomerfabriek met Street Art Museum en Zonsondergang maar zoals steeds valt er heel wat nieuws te ontdekken in een programma dat bol staat van theater, circus, muziek en film. Van horrorsprookjes en rock-‘n’-roll-circus tot een veerboot naar de onderwereld én natuurlijk de reuzenpassage van Royal de Luxe.
  Antwerpen
 2. REPORTAGE. Nog één keer de beentjes losgooien voor iconische baandancing De Toverfluit sluit: “Een stuk van ons leven verdwijnt na vandaag”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Nog één keer de beentjes losgooien voor iconische baandan­cing De Toverfluit sluit: “Een stuk van ons leven verdwijnt na vandaag”

  Stampvol zat De Toverfluit in Halle-Zoersel op pinkstermaandag, waar de vaste klanten nog een allerlaatste keer een dansje placeerden. Ria Smidts (62) en Eddy Van den Reeck (72), uitbaters van de bekende baandancing en later ook nog brasserie, houden het voor bekeken. De teleurstelling bij de habitués is stevig. “Ik heb hier mijn 25 jaar oudere vrouw leren kennen. Wij zijn speciaal uit Spanje overgevlogen voor het afscheid”, vertelt Kurt Verhoeven (47). “Wij zijn de laatste der titanen”, stelt uitbater Eddy, die een vermoeden heeft wat er met de enorme chalet zal gebeuren.
  Zoersel