Patricia en Debby waren een van de eerste klanten. Voor Patricia was het haar eerste ervaring met KFC. “Ik ben overtuigd!” klonk het achteraf.
Volledig scherm
Patricia en Debby waren een van de eerste klanten. Voor Patricia was het haar eerste ervaring met KFC. “Ik ben overtuigd!” klonk het achteraf. © Klaas De Scheirder

Stormloop blijft uit bij opening eerste KFC in Vlaanderen

Een overrompeling was het niet maar dat deerde de eerste klanten van de eerste Vlaamse Kentucky Fried Chicken zeker niet in het WIjnegem Shopping Center. Zij konden in alle rust kennismaken met de gegrilde kip van Colonel Sanders. En die viel in de smaak. Voor de ene nieuw en voor herhaling vatbaar, voor de andere de gekende smaak maar veel dichter bij huis. 

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser