De fabriek van Colas langs het Albertkanaal op de grens van Schoten en Wijnegem. Het bedrijf heeft haar maatschappelijke zetel in Wijnegem.
Volledig scherm
De fabriek van Colas langs het Albertkanaal op de grens van Schoten en Wijnegem. Het bedrijf heeft haar maatschappelijke zetel in Wijnegem. © emz

Ook Wijnegem gaat in beroep tegen nieuwe vergunning voor asfaltcentrale Colas

WijnegemDe asfaltcentrale van Colas langs het Albertkanaal op de grens van Schoten en Wijnegem heeft een nieuwe vergunning gekregen van de provincie. Niet alleen de gemeente Schoten, maar ook de gemeente Wijnegem gaat beroep aantekenen tegen die beslissing. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Petitie krijgt gehoor: gemeente Schoten gaat in beroep tegen vergunning van asfaltcentrale Colas
  Schoten/Wijnegem/Deurne

  Petitie krijgt gehoor: gemeente Schoten gaat in beroep tegen vergunning van asfaltcen­tra­le Colas

  De asfaltcentrale van Colas langs het Albertkanaal op de grens van Schoten en Wijnegem heeft een nieuwe vergunning gekregen. Dat stootte op verzet bij de buurtbewoners uit Schoten, omdat ze onder meer lawaai- en geurhinder ondervinden. Ze overhandigden donderdag een nieuwe petitie met 364 handtekeningen aan het schepencollege met de vraag ook als gemeente beroep aan te tekenen. Het lokaal bestuur gaat dat ook effectief doen.