In kleuterschool Het Notendopje in Wijnegem wordt alles in gereedheid gebracht voor 1 september. Directeur Griet Mertens is heel blij dat ze haar leerlingen terug zal zien.
Volledig scherm
In kleuterschool Het Notendopje in Wijnegem wordt alles in gereedheid gebracht voor 1 september. Directeur Griet Mertens is heel blij dat ze haar leerlingen terug zal zien. © Benoit De Freine

Kleuterschool het Notendopje maakt zich op voor ‘speciale’ 1 september: “Zó blij dat we onze kinderen weer kunnen verwelkomen”

Nog een week en dan trekken de kinderen opnieuw richting de schoolbanken. Een bijzondere dag voor leerkrachten, ouders en kinderen. Dit jaar zal die dag er door de coronacrisis nog net ietsje anders gaan uitzien. In kleuterschool het Notendopje in Wijnegem treffen directie en leerkrachten alvast de nodige maatregelen. “Het is de ene meeting na de andere maar we zijn zo blij dat we onze kinderen opnieuw mogen verwelkomen”, glundert directeur Griet Mertens. 

  1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
    PREMIUM
    Lichtaart

    INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

    “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”