Illustratiebeeld: Het Wijnegem Shopping Center
Volledig scherm
Illustratiebeeld: Het Wijnegem Shopping Center © rr

Kindje (1,5) komt klem te zitten met hand tussen roltrap in Wijnegem Shopping Center

In het Wijnegem Shopping Center is zaterdag omstreeks 15 uur een kindje van 1,5 jaar met zijn hand klem komen te zitten tussen een roltrap.

13 reacties

 • Anita Grosemans

  2 jaar geleden
  Ik werk zelf ook in een CA en moet dagelijks kinderen waarschuwen dat een roltrap geen speeltuin is. Een kind van 1,5 jaar dat vrij mag rondlopen in een winkel is niet verantwoord! Ouders zijn verantwoordelijk ! Helaas zijn er tegenwoordig heel veel ouders die hun kroost gewoon vrij tussen en onder de rekken laat lopen...spelen met de knuffels die we verkopen en na het winkelen de afgezabberde knuffels terug in het rek leggen....een schande ! Geen respect meer en de ouders laten dat gewoon toe!
 • Eva Vandenbon

  2 jaar geleden
  Iedere ouder heeft zeker al eens gedacht: oef, nu hebben we geluk gehad. Net niet gevallen, net geen schommel tegen het hoofdje, net iets niet ingeslikt, net niet aan de aandacht ontsnapt... en soms heb je dat geluk niet en dan zijn er mensen die hun commentaar klaarhebben. Hopelijk zijn die perfecte ouders ooit grootouders en houden ze handjen van het kleinkindje 24/24 vast tot het 18 jaar is.
 • Denise Smeyers

  2 jaar geleden
  Hoor hier veel commentaar van mensen die zelf geen kinderen hebben of er iets van weten ,het is genoeg om door iemand (bv een ander kind iets gevraagd teworden) en het kind ontsnap je oog ...Sterkte voor de ouders
 • paul van gele

  2 jaar geleden
  Het zou beter zijn een bord te hagen aan de ingang : Onder de 12 jaar verboden toegang en vanaf 12 jarigen onder begeleiding van ouders tot hun 18 tiende ?
 • Marina Martens

  2 jaar geleden
  Als ouder kun je geen ogen genoeg hebben op je kroost, maar helaas, het is een oogopslag gebeurd, hoe goed je ook oplet, en zeg nooit"bij mij gebeurd het niet". Ongevallen gebeuren nu eenmaal.