Volledig scherm
© De Roeck / rv

Gezinsdrama in Wijnegem: politieagent brengt vrouw en twee kinderen om

Bij een schietpartij in het Antwerpse Wijnegem zijn vannacht vier doden gevallen. Een man, een Antwerpse politieagent (50), bracht eerst zijn twee kinderen (9 en 11) om en vermoordde daarna zijn vrouw Dominique V. (40) in haar café. Hij probeerde nadien zelf uit het leven te stappen en is ondertussen aan zijn verwondingen overleden.

114 reacties

 • Dirk Hofstede

  2 jaar geleden
  Ik lees hier veel bla bla bla over dat dienstwapen. Maar lieve lezers....ik vraag me echt af...HOE komt het dat we dit soort familie drama,s de laatste 15 tot 20 jaar zo vaak lezen ? Waar ligt dit vreselijke drama aan ? Hoe komt het dat een vader of moeder over gaan tot een vreselijke daad ? Dit gebeurd bijna elke maand wel ergens. Met name veel in west-europa. Wat is toch de oorzaak van al deze ellende ?
 • Hedwig HUYGENS

  2 jaar geleden
  Ik was 33 jaar bij de politie nam in het begin mijn dienstwapen naar huis tot we pleegkideren hadden doch vermeed dit omdat er ooit eentje uit nieuwsgirigheid het zou kunnen nemen en mee zou gaan spelen, ongevallen gebeuren snel. ik werd echter onderweg naar huis overvallen en had mijn dienstwapn niet mee, nu 20 jaar kater lijd ik nog aan de gevolgen, ik werd gepensioneerd en heb epilepsie Werp geen stenen naar de politie noch naar de dader die iedereen om de tuin heeft geleid.zieke geest, rip
 • Ronald Van Roy

  2 jaar geleden
  Het is het wapen niet dat moord !
 • Conrad Croonen

  2 jaar geleden
  Heeft niets te maken met de politie , niets met het hebben van eender welk wapen , de man was gewoon op , kortsluiting in de hersenen , erg voor dat heel gezin en familie, niemand moet daar meningen over verkondigen .RIP.
 • Oberyn Martell

  2 jaar geleden
  Realistisch zijn mensen. Een agent heeft altijd toegang tot zijn dienstwapen, of het nu mag of niet. Zoiets controleren is onmogelijk. Dag en nacht een bewaker aan de kluis zetten ofwat? Het ligt aan de mens, niet aan het wapen. Het aantal familiedrama's zonder vuurwapens ligt een pak hoger. Overlaatst zelfs nog een moeder voor vrijgesproken...
 1. Nieuw in strijd tegen vereenzaming: de mantelzorgwoning
  Wijnegem

  Nieuw in strijd tegen vereenza­ming: de mantelzorg­wo­ning

  Met haar nieuwste woonmodule CANGO ontwierp de modulaire houtbouwer Hahbo een echte thuis voor elke zorgbehoevende. Met de mantelzorgwoning wil Hahbo op korte termijn een oplossing bieden voor ouderen die graag hun eigen stekje hebben en waardig ouder willen worden met familie of vrienden om zich heen. Het ontwerp laat een zelfstandig leven mogelijk, ook voor mensen die daar vandaag of in de toekomst moeite mee hebben of krijgen.
 2. Gemeenten brengen migratiegeschiedenis in kaart: “We mogen hun verhalen niet verloren laten gaan”
  PREMIUM
  Mechelen/Willebroek/Sint-Katelijne-Waver

  Gemeenten brengen migratiege­schie­de­nis in kaart: “We mogen hun verhalen niet verloren laten gaan”

  Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek bundelen de krachten om hun migratiegeschiedenis in kaart te brengen, te tonen en te bewaren voor de toekomstige generaties. Ze werven daartoe een projectcoördinator aan, die zich twee jaar lang zal verdiepen in de verhalen en tradities van mensen met een buitenlandse afkomst. “Een goede zaak”, vindt Said Aghassaiy, die tien jaar geleden hetzelfde deed door een film te maken over zijn intussen overleden vader.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo