Kayne West met kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt aan De lofts van Vervoordt in de Stokerijstraat in Wijnegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Kayne West met kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt aan De lofts van Vervoordt in de Stokerijstraat in Wijnegem. © ID/ Kris Van Exel

Buurt niet verrast dat Kanye West plots stulpje koopt in Wijnegem: “Serena Williams zou hier ook een optrekje hebben”

“Zou hij in het buurtcomité willen zetelen om er mee voor te zorgen dat de straat wat rustiger wordt? Want da’s nodig hoor!” De buurtbewoners van de Stokerijstraat in Wijnegem lachen erom nu blijkt dat niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) hun nieuwe overbuur is geworden. Maar niet iedereen ligt wakker van de komst van Kanye: “Kanye wie? Dat is blijkbaar een rapper of zoiets”.

15 reacties

 • Marie Stas

  2 maanden geleden
  Binnenkort beginnen de werken aan bruggen.. Hij zal mee in de files staan als iedereen 🤣
 • Annalisa Di Rosa

  2 maanden geleden
  Ik las in een ander artikel dat hun vriend en architect zegt dat Kanye en Kim met bijna "niks" willen leven. Awel dat ze dan maar beginnen uit te delen aan mensen in nood! Ik zie het issue niet . 🤣
 • George Verbeek

  2 maanden geleden
  Ik denk niet dat die daar nog veel gaat rondwandelen nu zijn adres hier getoond werd, en er dus al heel wat fans rondhangen om hem zogezegd toevallig tegen te komen.
 • sjaak vanslembrouck

  2 maanden geleden
  ik had eerder gedacht aan "buurt niet verrast dat kanye west appartement koop" want enkel de rijken kunnen hier nog een appartment echt kopen, en niet huren/uitgemolken worden.
 • Bart Maris

  2 maanden geleden
  België, het ultieme land van de fiscale constructies.
 1. BINNENKIJKEN. Van immense ranch tot ‘bunker’ in Malibu: dit zijn de luxueuze eigendommen van Kanye West
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Van immense ranch tot ‘bunker’ in Malibu: dit zijn de luxueuze eigendom­men van Kanye West

  Kanye West (44) heeft z'n vastgoedportfolio nog wat verder uitgebreid, en dat met een optrekje in ons eigenste Belgenlandje. De Amerikaanse superster heeft namelijk een luxueus appartement gekocht op de Kanaal-site van de gerenommeerde kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt (74). De nieuwe aankoop is echter slechts één van de vele groteske eigendommen die de rapper bezit. Van een ranch in Wyoming tot een ‘bunker’ in Malibu: in deze optrekjes kan de superster tot rust komen.
 2. Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreukelingen en wereldwijde ziektes actueler dan ooit”
  ANTWERPEN

  Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreu­ke­lin­gen en wereldwij­de ziektes actueler dan ooit”

  Regisseur Reinhilde Decleir bevaart met haar sociaal theater Tutti Fratelli de stormachtige zee met het nieuwe stuk ‘De Hoop’ dat volgende week in première gaat. Schrijver Erik Vlaminck herwerkte dit honderdtwintig jaar oud zeemansverhaal naar een toegankelijk, plat Antwerps stuk. “Een metafoor voor de sociale strijd tegen het grootkapitaal die ook vandaag nog gestreden wordt.”