Kayne West met kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt aan De lofts van Vervoordt in de Stokerijstraat in Wijnegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Kayne West met kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt aan De lofts van Vervoordt in de Stokerijstraat in Wijnegem. © ID/ Kris Van Exel

Buurt niet verrast dat Kanye West plots stulpje koopt in Wijnegem: “Serena Williams zou hier ook een optrekje hebben”

“Zou hij in het buurtcomité willen zetelen om er mee voor te zorgen dat de straat wat rustiger wordt? Want da’s nodig hoor!” De buurtbewoners van de Stokerijstraat in Wijnegem lachen erom nu blijkt dat niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) hun nieuwe overbuur is geworden. Maar niet iedereen ligt wakker van de komst van Kanye: “Kanye wie? Dat is blijkbaar een rapper of zoiets”.

15 reacties

 • Marie Stas

  4 weken geleden
  Binnenkort beginnen de werken aan bruggen.. Hij zal mee in de files staan als iedereen 🤣
 • Annalisa Di Rosa

  1 maand geleden
  Ik las in een ander artikel dat hun vriend en architect zegt dat Kanye en Kim met bijna "niks" willen leven. Awel dat ze dan maar beginnen uit te delen aan mensen in nood! Ik zie het issue niet . 🤣
 • George Verbeek

  1 maand geleden
  Ik denk niet dat die daar nog veel gaat rondwandelen nu zijn adres hier getoond werd, en er dus al heel wat fans rondhangen om hem zogezegd toevallig tegen te komen.
 • sjaak vanslembrouck

  1 maand geleden
  ik had eerder gedacht aan "buurt niet verrast dat kanye west appartement koop" want enkel de rijken kunnen hier nog een appartment echt kopen, en niet huren/uitgemolken worden.
 • Bart Maris

  1 maand geleden
  België, het ultieme land van de fiscale constructies.
 1. ‘Grootouders voor het Klimaat’ stappen in vier dagen van Edinburgh naar Glasgow: “We kunnen het tij nog keren maar dan moeten we snel zijn”
  MORTSEL

  ‘Grootou­ders voor het Klimaat’ stappen in vier dagen van Edinburgh naar Glasgow: “We kunnen het tij nog keren maar dan moeten we snel zijn”

  Wereldleiders van alle uithoeken verzamelen zondag voor een kleine twee weken in het Schotse Glasgow voor de klimaattop COP26. Om hun bekommernissen over het klimaat over te dragen, stappen twintig ‘Grooutouders voor het Klimaat’ in vier dagen tijd van de Schotse hoofdstad Edinburgh naar Glasgow. “We vragen aan de wereldleiders dringend maatregelen te nemen om het Akkoord van Parijs te realiseren.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.