De brand (archieffoto) bij Foronex in juni van dit jaar legde een volledige productiehal in de as, maar dit keer is de schade veel minder groot.
Volledig scherm
De brand (archieffoto) bij Foronex in juni van dit jaar legde een volledige productiehal in de as, maar dit keer is de schade veel minder groot. © Lieven Samyn

Wéér brand bij Foronex, blussers uren in de weer met smeulend houtafval

WielsbekeAl minstens voor de derde keer dit jaar rukte de brandweer uit om te gaan blussen bij het houtverwerkend bedrijf Foronex, langs de Ooigemstraat in Wielsbeke. Daar had in een loods een voorraad houtafval vuur gevat.

 1. Romina (25) is bijna 10 jaar na fataal verkeersongeval een non-BOB-sleutelhanger: “Hoop dat haar verhaal veel mensen wakkerschudt”
  PREMIUM
  Deerlijk/Waregem

  Romina (25) is bijna 10 jaar na fataal verkeerson­ge­val een non-BOB-sleutelhan­ger: “Hoop dat haar verhaal veel mensen wak­kerschudt”

  Bijna 10 jaar nadat ze op 1 februari 2011 om het leven kwam na een aanrijding door een beschonken automobilist, prijkt de naam van Romina Malfrère (25) uit Sint-Lodewijk (Deerlijk) op een non-BOB-sleutelhanger. Die lijkt op de traditionele BOB-sleutelhangers die nuchtere bestuurders al 25 jaar krijgen maar zijn dit keer bedoeld voor wie geïntoxiceerd achter het stuur zit. “Hopelijk schudt haar naam velen wakker, want het is hoognodig”, vertelt Romina’s vader Gino.
 1. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt

 2. Pizzabezorger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt
  Play
  bizar

  Pizzabezor­ger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt