De gemeenteraadszitting in Wielsbeke werd vanavond abrupt stilgelegd, nadat de voltallige oppositie opstapte. Ook voormalige schepen Magda Deprez (CD&V) sloot zich bij hen aan. Ze was flink overstuur toen ze in de inkomhal van het OC in Ooigem door de oppositieraadsleden werd omringd. “Vraag maar aan de burgemeester en de voorzitter waarom ik ben weggegaan!”
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraadszitting in Wielsbeke werd vanavond abrupt stilgelegd, nadat de voltallige oppositie opstapte. Ook voormalige schepen Magda Deprez (CD&V) sloot zich bij hen aan. Ze was flink overstuur toen ze in de inkomhal van het OC in Ooigem door de oppositieraadsleden werd omringd. “Vraag maar aan de burgemeester en de voorzitter waarom ik ben weggegaan!” © Joyce Mesdag

Voltallige oppositie én voormalig schepen Magda Deprez stappen op, gemeenteraadszitting afgebroken: “Ik laat niet met mij sollen”

wielsbekeDe voltallige oppositie is daarnet opgestapt tijdens de gemeenteraadzitting in Wielsbeke. Ook voormalige schepen Magda Deprez (CD&V) sloot zich bij hen aan, waardoor de gemeenteraadszitting bij gebrek aan meerderheid stilgelegd moest worden. De reden van die actie: het feit dat een agendapunt van Deprez niet behandeld werd. Zij wilde tekst en uitleg bij de intrekking van een omgevingsvergunning voor een trage weg tussen Wielsbeke en Harelbeke.