Een ziekenwagen van de zone Fluvia bracht de bestuurder voor verzorging naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Een ziekenwagen van de zone Fluvia bracht de bestuurder voor verzorging naar het ziekenhuis. © Hans Verbeke

Verstrooid of te snel? Opel Corsa vliegt op en over rotonde

WielsbekeEen 31-jarige automobilist is vrijdagnacht zwaargewond geraakt toen hij met zijn wagen rechtdoor reed over de rotonde van de Expresweg met de Ridder de Ghellinckstraat in Wielsbeke. De auto landde uiteindelijk op z’n dak.

  1. ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk campingmoord hielp verbergen kampt plots met geheugenverlies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”
    Middelkerke/Oostende

    ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk camping­moord hielp verbergen kampt plots met geheugen­ver­lies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”

    “Ik herinner het me niet meer.” Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben rechtenstudente Kelly D. en haar ex-vriend Bruno C. woensdagavond voor flink wat wrevel gezorgd. Het voormalige koppel hielp het lijk van Mihael Parrent mee verbergen, maar veel details wisten ze daar niet meer over. En dat zorgde in het Brugse assisenhof voor woedende reacties, niet in het minst bij de voorzitter. Herlees alles nog eens hieronder.