Een ziekenwagen van de zone Fluvia bracht de bestuurder voor verzorging naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Een ziekenwagen van de zone Fluvia bracht de bestuurder voor verzorging naar het ziekenhuis. © Hans Verbeke

Verstrooid of te snel? Opel Corsa vliegt op en over rotonde

WielsbekeEen 31-jarige automobilist is vrijdagnacht zwaargewond geraakt toen hij met zijn wagen rechtdoor reed over de rotonde van de Expresweg met de Ridder de Ghellinckstraat in Wielsbeke. De auto landde uiteindelijk op z’n dak.

 1. Zwitsers toplabel ontdekt Kortrijks talent dj DJones: “Opstapje naar internationale doorbraak”
  Kortrijk

  Zwitsers toplabel ontdekt Kortrijks talent dj DJones: “Opstapje naar internatio­na­le doorbraak”

  Jonas Nuttin (17) uit Kortrijk wacht mogelijk een mooie carrière als dj DJones, nu het Zwitsers label Enormous Vision met Need You zijn nieuwste single uitgebracht heeft. Het nummer is ook opgepikt door de Zuid-Afrikaanse en Zwitserse topdj Nora En Pure. “Jonas is een topper, we geloven met zijn allen keihard in hem”, zegt Dieter De Clercq van Café 56 in de uitgaansbuurt.
 2. Festival For Friends komt naar Depart XXL in Kortrijk: “Ticketverkoop loopt goed, dankzij voorspelde mooi weer”
  Kortrijk

  Festival For Friends komt naar Depart XXL in Kortrijk: “Ticketver­koop loopt goed, dankzij voorspelde mooi weer”

  Het evenementenplein Depart XXL ontvangt op zaterdag 25 september Festival For Friends. Er wordt die dag alvast mooi weer voorspeld, met temperaturen tot 23 graden. “Het weer heeft een impact op de ticketverkoop, we zitten al boven de 900. Een opmerkelijke statistiek: van de kopers tot nu zijn 62,6 procent vrouwen en 37,4 procent mannen”, knipoogt mede-oprichter Gaël Agneray.
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.