Peter Martens en zijn ex-partner Heidi Lagaisse bij de geboorte van hun dochtertje.
Volledig scherm
Peter Martens en zijn ex-partner Heidi Lagaisse bij de geboorte van hun dochtertje. © Johan Anckaert

Thuisverpleegster die onder invloed en al sms’end fietser doodreed, krijgt 15 maanden rijverbod: “Na het ongeval kampte ik met depressies en angstaanvallen”

Wielsbeke/Oostrozebeke/Machelen-aan-de-LeieEen 27-jarige thuisverpleegster uit Wielsbeke die langs de N357 al sms’end een 42-jarige fietser van de weg reed en daarna haar route vervolgde, mag vijftien maanden niet meer met de auto rijden. Dat besliste de Kortrijkse politierechter. 

  1. LEVENSVERHAAL. Maggie (30) stierf op de oevers van een Argentijns meer: “Toen onze dochter op reis vertrok, zag ze er zó gelukkig uit”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Maggie (30) stierf op de oevers van een Argentijns meer: “Toen onze dochter op reis vertrok, zag ze er zó gelukkig uit”

    “We zijn blij dat onze lieve en moedige Maggie nog haar droom heeft verwezenlijkt.” Een kleine maand geleden kregen Wioletta en Krzysztof Kiraga uit Zulte het nieuws dat ouders nooit zouden mogen horen. Hun 30-jarige dochter kwam om het leven bij een tragisch ongeluk in het zuiden van Argentinië. Voor het eerst lucht moeder Wioletta haar hart. Over de noodlottige aanloop naar de afschuwelijke gebeurtenis. En over hun liefde voor Maggie. “We weten dat dit voor haar niet het einde is, maar slechts een nieuw begin.”
    Zulte