Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Vertommen

Man steelt voor 47.000 euro aan juwelen van 74-jarige vrouw tijdens ripdeal

WielsbekeEen 74-jarige vrouw uit Wielsbeke is zaterdag het slachtoffer geworden van een ripdeal. De vrouw wilde voor 47.000 euro aan juwelen verkopen, maar werd bestolen toen ze even afgeleid was.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor, ook al betekent dat ‘rem’ op aantal feestvierders: “Na deze editie denken we na over onze toekomst”
  harelbeke

  Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor, ook al betekent dat ‘rem’ op aantal feestvier­ders: “Na deze editie denken we na over onze toekomst”

  Harelbeke Schlagert keert terug naar CC Het Spoor in Harelbeke. Een zaal die eigenlijk te klein is voor de ambities van de organisatie, maar een feesttent opbouwen op de markt zoals de vorige editie, is financieel niet haalbaar. “Na de volgende editie bekijken we waar we ons Schlagerevent de komende jaren willen organiseren”, zegt voorzitter Christophe Rommens.
 3. Nieuwe fietsinfrastructuur op komst langs de Franklin Rooseveltlaan in Waregem
  waregem

  Nieuwe fietsinfra­struc­tuur op komst langs de Franklin Roosevelt­laan in Waregem

  De West-Vlaamse provincieraad heeft het bestek en de gunningswijze goedgekeurd voor de herinrichting van de Franklin Rooseveltlaan in Waregem. Dat laat N-VA provincieraadslid Johan De Poorter weten in een persbericht, samen met zijn partijgenoot en Waregems gemeenteraadslid Michiel Vandewalle. De provincie, stad Waregem en Riopact investeren samen 3,2 miljoen euro in het fietsproject. “Deze nieuwe fietspaden zullen zorgen voor meer veiligheid en rijcomfort. De werken starten midden 2023.”