Verdachte Imraan A. (midden), begeleid door rechercheurs van de politiezone Midow, verlaat de villa in Wielsbeke waar de feiten zich afspeelden, na een reconstructie.
Volledig scherm
Verdachte Imraan A. (midden), begeleid door rechercheurs van de politiezone Midow, verlaat de villa in Wielsbeke waar de feiten zich afspeelden, na een reconstructie. © Hans Verbeke

Jonge minnaar van beschoten Grietje (72) weer op vrije voeten: gerecht gelooft in zijn onschuld

Imraan A. (31) is vrij zonder voorwaarden. De man uit Temse zat een aantal weken in de cel op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij in Wielsbeke waarbij zijn 72-jarige minnares Grietje Wieringa levensgevaarlijk gewond raakte. De Temsenaar had vanaf minuut één zijn onschuld uitgeschreeuwd.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).