Heidi Lagaisse en slachtoffer Peter Martens met hun dochtertje Melodie en grote broer Vicenzo meteen na de geboorte van Melodie, in betere tijden dus.
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi Lagaisse en slachtoffer Peter Martens met hun dochtertje Melodie en grote broer Vicenzo meteen na de geboorte van Melodie, in betere tijden dus. © Foto Anckaert

“Ik walg van dergelijke ongevallen”: Openbare aanklager en ex-partner slachtoffer niet mals voor thuisverpleegster na dodelijk ongeval

Wielsbeke/Oostrozebeke/Machelen-aan-de-Leie“Je hebt veel geluk gehad dat je niet meteen de cel in bent gevlogen. Ik walg van zo’n ongevallen.” De openbare aanklager was donderdag op de politierechtbank in Kortrijk niet mals voor een 27-jarige thuisverpleegster uit Wielsbeke die op 5 mei 2020 langs de N357 in Wielsbeke fietser Peter Martens (42) uit Machelen-aan-de-Leie doodreed en daarna gewoon verder reed. Ze bleek ook aan het sms’en achter het stuur en had te veel gedronken.

  1. Trage weg tussen Pontstraat en Beveren-Trakel is klaar
    waregem

    Trage weg tussen Pontstraat en Beveren-Tra­kel is klaar

    De trage verbinding tussen de Pontstraat en Beveren-Trakel in Beveren-Leie is klaar. “Een wandel- en fietspad in geveegd beton brengt je vlot van de Pontstraat naar het jaagpad langs de Leie”, zegt schepen Maria Polfliet (CD&V). “Langs het pad werden kleine grachtjes en wadi’s getrokken om het water te laten infiltreren en kanaliseren naar de bestaande gracht.Er werd onder het nieuwe pad ook een nieuwe regenwaterriool aangelegd en in maart 2023 wordt er langs het pad groen voorzien.”