Slachtoffer Grietje W. (73) zou een affaire hebben gehad met Imraan A. (31). Zijn vrouw Summer A. (25) wilde dat daar een einde aan kwam.
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Grietje W. (73) zou een affaire hebben gehad met Imraan A. (31). Zijn vrouw Summer A. (25) wilde dat daar een einde aan kwam. © rv

48 jaar jongere liefdesrivale schoot allicht Nederlandse (73) uit Wielsbeke neer uit jaloezie

De 73-jarige vrouw uit Wielsbeke die in het ziekenhuis herstelt van twee schotwonden, kende minstens één van de twee daders. De 31-jarige Imraan A. uit Temse was haar tuinman, en meer dan waarschijnlijk ook haar minnaar. Zijn 25-jarige echtgenote wist dat en trok maandag samen met Imraan A. naar Wielsbeke om de affaire te stoppen.

 1. 22 West-Vlaamse vaccinatiecentra krijgen samen 12 miljoen euro: zo verdeelt Vlaanderen het geld
  West-Vlaanderen

  22 West-Vlaam­se vaccinatie­cen­tra krijgen samen 12 miljoen euro: zo verdeelt Vlaanderen het geld

  De Vlaamse regering heeft vandaag beslist om 12.484.200 euro uit te trekken voor de uitbating en de infrastructuur van de 22 vaccinatiecentra in West-Vlaanderen. “We staan voor een van de grootste logistieke en medische uitdagingen sinds de Tweede Wereldoorlog”, zegt Vlaams Parlementslid Brecht Warnez (CD&V). “En dat brengt kosten met zich mee.” Hieronder zie je hoeveel geld naar elk vaccinatiecentrum gaat.
 2. Criminaliteitscijfers met 16 procent gedaald in 2020: “Eén vierde van de feiten was coronagerelateerd”
  Kortrijk / Kuurne / Lendelede

  Criminali­teits­cij­fers met 16 procent gedaald in 2020: “Eén vierde van de feiten was coronagere­la­teerd”

  De criminaliteitscijfers van de politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne, Lendelede) zijn vorig jaar met 16 procent gedaald in vergelijking met 2019. Vooral de coronacrisis - met lockdowns, een nachtklok en samenscholingsverboden - ligt aan de oorzaak. De zone telde 2.599 inbreuken tegen de coronamaatregelen. Wel nam de cybercriminaliteit exponentieel toe.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech