Volledig scherm

Zware antibioticakuur helpt Roger De Vlaeminck erbovenop: “Over twaalf dagen terug thuis”

WielrennenHet gaat, eindelijk, opnieuw de goede kant op met Roger De Vlaeminck. De 72-jarige wielerlegende werd op zaterdag 12 oktober met hoge koorts en koude rillingen opgenomen op de dienst intensieve zorgen van het AZ Alma in Eeklo. Een hele batterij lichamelijke tests wees een virus in het bloed aan als boosdoener. 

24 reacties

 • Liesbeth Eyers

  2 jaar geleden
  Een zware antioticakuur...en een virus. Dat zijn 2 dingen die niet samen gaan.
 • Spinnoy Patrick

  2 jaar geleden
  Snel herstel gewenst!
 • Erik Neyt

  2 jaar geleden
  Roger is geen Wereld-kampioen bij de profs geworden,....maar met zo een ere lijst kan en moet men toch zeker zeggen dat het een echte kampioen is geweest,zonder enige twijfel,bekijk zijn palmares maar eens,dan ga je verwonderd staan kijken.
 • Marleen Vermaut

  2 jaar geleden
  Veel beterschap
 • Guiliaume WALTER

  2 jaar geleden
  Snel beterschap Roger.
 1. Gino Mäder wint slotetappe Ronde van Zwitserland, Carapaz eindwinnaar
  Play
  Wielrennen
  2

  Gino Mäder wint slotetappe Ronde van Zwitser­land, Carapaz eindwin­naar

  Gino Mäder heeft de slotetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. Op de laatste beklimming van de dag, sprong Woods weg uit de groep der favorieten en enkel Mäder kon hem in de afdaling nog bijbenen. In een sprintje met twee was de Zwitser van Team Bahrain Victorious de snelste. Carapaz kwam - ondanks enkele aanvalspogingen van Uran - niet meer in de problemen en is eindwinnaar. Wordt de Ecadoraan de grootste uitdager van Roglic en Pogacar in de komende Ronde van Frankrijk?
 2. Evenepoel reageert op diskwalificatie Van Schip en speciaal stuur: “Niet gemaakt om in een grote groep te rijden”
  Wielrennen
  5

  Evenepoel reageert op diskwalifi­ca­tie Van Schip en speciaal stuur: “Niet gemaakt om in een grote groep te rijden”

  Jan-Willem van Schip mocht vandaag niet meer van start gaan in de vierde etappe van de Baloise Belgium Tour. De 26-jarige Nederlander reed de derde etappe met een speciaal zelf ontworpen stuur, de “Aero Breakaway Bar”. Het stuur ondersteunt de volledige onderarm, wat de renner meer aerodynamica moet geven. “Niet reglementair”, oordeelde de Internationale Wielerunie UCI. Remco Evenepoel: “Er verandert veel, er mag nog niets normaal blijven.”