Zoveel meer dan een meesterhelper: Tim Declerq behaalt universitair diploma

25 reacties

 • van Dessel Wim

  12 maanden geleden
  Mooi tòch, knap gedaan!
 • Dirk Bytebier

  12 maanden geleden
  Super man , top
 • De Bin Gunther

  12 maanden geleden
  Misschien wel je strafste prestatie! Geniet!
 • Jan Vancollenberghe

  1 jaar geleden
  Respect
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Hebben ze 1 april verschoven misschien. Tim proficiat met het behalen van uw diploma, beter laat dan nooit en nu kan je voor de klas staan en de jeugd wat levensbeweging leren- lopen en fietsen is een goed onderdeel voor deze die achter hun PC zitten en stram worden.
 1. Cadeautjestijd voor Evenepoel: wereldkampioen neemt fiets en een rode tijdrithelm met regenboogstrepen in ontvangst
  Play
  Wielrennen
  3

  Cadeautjes­tijd voor Evenepoel: wereldkam­pi­oen neemt fiets en een rode tijdrit­helm met regen­boogstre­pen in ontvangst

  Remco Evenepoel mag straks op de Grote Markt van Brussel zijn supporters toespreken, maar eerst wordt hij ingehuldigd als ereburger van Dilbeek. Evenepoel kreeg al heel wat cadeaus. Zo mocht hij onder meer een shirt van Anderlecht met de handtekeningen van alle spelers in ontvangst nemen. De wereldkampioen kreeg eveneens een rode tijdrithelm met regenboogstrepen cadeau. Ook een nieuwe fiets mocht niet ontbreken.
 2. Evenepoel passeert met regenboog-cabrio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel
  Play
  Wielrennen
  4

  Evenepoel passeert met regenboog-ca­brio aan het Lotto Park op weg naar Grote Markt in Brussel

  Remco Evenepoel wordt vandaag in Dilbeek en Brussel gevierd als wereldkampioen wielrennen en winnaar van de Vuelta. Evenepoel trekt in een gepersonaliseerde BMW-cabrio van Quick.Step-Alpha Vinyl-sponsor Lemmens-Le Couter naar de Grote Markt. Vanochtend kwam hij aan het Cultureel Centrum in Dilbeek al toe met de zwarte wagen. Op de carrosserie twee regenboogstrepen en verwijzingen naar zijn wereldkampioenentrui en rode leiderstrui in de Vuelta. In de namiddag passeerde hij aan het Lotto Park waar hij een open doekje kreeg van de Anderlecht-fans.