Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zoveel geld is Armstrong kwijt sinds zijn dopingbekentenis (en dat bedrag kan binnenkort meer dan verdubbelen)

WielrennenVijf jaar geleden zat Lance Armstrong tegenover Oprah Winfrey op de biechtstoel. Het gevolg is gekend: “Yes.” “Yes.” “Yes.” “Yes.” “Yes.” Simpel, maar wél heel duidelijk. Eindelijk bekende de Amerikaan z’n dopinggebruik. Het kostte hem zijn zeven Tourzeges, maar volgens USA Today ook een dikke 80 miljoen euro.

11 reacties

 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Hoe werd Merckx gestraft? Hij heeft zijn supporters ook bedrogen.
 • René Schoeters

  5 jaar geleden
  Wouter gaat hem wat helpen!
 • Juan Nogales

  5 jaar geleden
  Denk je dat mercx inder tijd niets genomen heeft haha laat me nie lachen het leven is voor de oplichters
 • Marc Verschaeren

  5 jaar geleden
  Honderd miljoen meer of minder zal hem een zorg zijn , als je steelt moet je zorgen dat je genoeg steelt en dat heeft hij gedaan !!!! . In U.S word er met andere bedragen gegoogeld dan in Put Kappelen .
 • Pedro Gonzalez

  5 jaar geleden
  Hoeveel grote kampioenen zouden er niet zijn die precies hetzelfde gedaan hebben als Armstrong? Hij is toch aan de galg gepraat door afgunstige tegenstanders. Namen genoeg.
 1. Een ‘day after’ à la Wout: Van Aert gaat daags na Milaan-Sanremo tien kilometer lopen
  12

  Een ‘day after’ à la Wout: Van Aert gaat daags na Mil­aan-Sanremo tien kilometer lopen

  Wout van Aert behaalde gisteren een derde plaats in Milaan-Sanremo. Met 294 kilometer een zware onderneming, maar dat weerhield hem er niet van om vanochtend te gaan lopen. Van Aert trok er nog voor acht uur ‘s morgens op uit voor een tocht van tien kilometer langs de kustlijn in Ventimiglia, een dorpje ten westen van Sanremo. Hij deed er drie kwartier over, goed voor een gemiddeld tempo van 13,2 kilometer per uur. De volgende koers op zijn programma is de E3 Saxo Classic in Harelbeke van komende vrijdag.
 1. Ondanks “foutje in laatste bocht” is Remco Evenepoel toch tevreden na finish op 2.000m: “Drie stappen vooruit gezet in dit werk”
  33

  Ondanks “foutje in laatste bocht” is Remco Evenepoel toch tevreden na finish op 2.000m: “Drie stappen vooruit gezet in dit werk”

  Derde op Vallter 2000. Een zege in zijn regenboogtrui blijft uit, maar de manier waarop Remco Evenepoel zich toonde in de tweede rit van de Ronde van Catalonië zal zeker tot tevredenheid stemmen. Onze landgenoot toonde zich met ritwinnaar Ciccone en leider Roglic de betere bergop boven de veelbesproken grens van 2.000 meter. “In vergelijking met de Sierra Nevada en de Ronde van Zwitserland vorig jaar zijn dit drie stappen vooruit.” Ook Cian Uijtdebroeks (20) toonde zich met een bijzonder knappe tiende plaats.