DE RONDE - viptenten Paterberg
Volledig scherm
PREMIUM
DE RONDE - viptenten Paterberg © Foto Ronny De Coster

Zonder vips, geen koers: “De Ronde van Vlaanderen is een schoolvoorbeeld van sportmarketing”

There’s no business like vipbusiness en zondag wordt er een schoolvoorbeeld van. De Ronde van Vlaanderen verwelkomt wel 10.000 vips. Eén op de honderd toeschouwers klinkt er straks met echt glas in plaats van met plastieken bekers. “Na twee jaar Zoom en Teams is het tijd voor echt netwerken. En koers is er het perfecte smeermiddel voor.” 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Alle hoop op Julian Alaphilippe: Soudal-Quick.Step blijft in zelfde bed ziek, voor Ronde van Vlaanderen rest nog één allerlaatste strohalm
  PREMIUM
  5

  Alle hoop op Julian Alaphilip­pe: Soud­al-Quick.Step blijft in zelfde bed ziek, voor Ronde van Vlaanderen rest nog één allerlaat­ste strohalm

  Bert Van Lerberghe: “We waren gewoon niet goed genoeg.” Ploegleider Tom Steels: “We holden achter de feiten aan.” Tim Merlier: “we werden ‘lichtjes’ gedegradeerd.” Keihard waren ze opnieuw, de interne analyses bij Soudal-Quick.Step. Alle hoop voor de Ronde van Vlaanderen rust nu op de schouders van één man: Julian Alaphilippe.