Vader Raimondas Rumsas, hier in actie tijdens de Tour van 2002, werd op zijn beurt in 2003 al betrapt op het gebruik van EPO.
Volledig scherm
Vader Raimondas Rumsas, hier in actie tijdens de Tour van 2002, werd op zijn beurt in 2003 al betrapt op het gebruik van EPO. © AP

Zo vader, zo zoon: Raimondas Rumsas Jr vier jaar geschorst wegens dopinggebruik

De Litouwse wielrenner Raimondas Rumsas junior is door het Italiaanse antidopingagentschap voor vier jaar geschorst voor het gebruik van groeihormoon. Zijn schorsing loopt af op 22 oktober 2021, zo maakte het Italiaanse NADO vandaag bekend.

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).