De gegevens van Vincenzo Nibali’s afdaling in de Ronde van Lombardije zijn te raadplegen op Strava.
Volledig scherm
De gegevens van Vincenzo Nibali’s afdaling in de Ronde van Lombardije zijn te raadplegen op Strava. © Photo News

Zo hard ging het in de afdaling van de Sormano: Nibali deelt op Strava de gegevens waarmee hij Evenepoel onder druk zette

WielrennenVan 75 kilometer per uur naar 35 kilometer per uur. Aan een rotvaart doken ze de bocht in. Het waanzinnig tempo van specialist Vincenzo Nibali volgend. De Italiaan pakte ‘en passant’ de KOM - afkorting voor King of The Mountain op Strava, Evenepoel dook tot eenieders afgrijzen het ravijn in. Flashback op basis van een Strava-file.

26 reacties

 • Marcel Bontinck

  1 jaar geleden
  Remco koerst amper drie jaar is normaal dat hij niet zo stuurvast is.Wie ging er in Rio onderuit in de afdaling zo dat Greg Olympisch kampioen werd?Juist Nibali,dus het kan de beste overkomen.
 • jos dedecker

  1 jaar geleden
  Ik mag aannemen dat Lefevere een rechtzaak aanspant tegen Nibali en Mollema? Waar halen deze renners het lef vandaan om onze Remco proberen te lossen? Hadden zij de voorbeschouwing van Museeuw niet gelezen, die zei dat Remco niet kon verliezen? Waarom dan toch proberen. Dit heeft met sport niks meer te maken.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Jozef Van Schuerbeeck wat moeten ze dan volgens u doen, te voet of met de bus naar beneden,, Bergritten worden niet alleen gewonnen bij beklimmingen maar ook bij afdalingen .En wie zegt dat het beste bij remco er niet af was om nibali defenitief uit de wielen te rijden tijdens de beklimming ? Die jongen moet nu koers na koers winnen waar hij aan deelneemt volgens velen , idem voor wout .Zo simpel is het allemaal niet
 • RONNY HELSEN

  1 jaar geleden
  Al had hij 30 sec na de afdaling , die reed hij zonder probleem terug dicht .
 • Marc Lemajeur

  1 jaar geleden
  Als men in de media die jonge gasten hun kop niet zo zot zouden maken door ze als topfavoriet te bombarderen zou dit misschien allemaal niet voorvallen. Tweede keer op rij, was vorige jaar niet anders met Wout Van Aert.