Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zes jaar geleden tussen leven en dood, nu triomfeert hij op het vreemdste BK ooit: het straffe verhaal van vechtjas Dries De Bondt

WielrennenWat u hiermee moet? Simpel. Snel wegdenken, de vreemde omstandigheden waarin dit BK in Anzegem werd gereden. Over tien jaar herinnert niemand ze zich nog. Onthoud gewoon de naam, die voor altijd op de erelijst staat: Dries De Bondt. En of het verdiend is. “Nu ga ik mezelf ‘de kop in’ drinken bij een dik pak friet”, glimlachte hij.

4 reacties

 • JEAN-PAUL HEYVAERT

  1 jaar geleden
  Intelligente man. Weinigen weten dat Dries eveneens een diploma Bedrijfsmanagement heeft behaald aan de KH Leuven toen hij reed als Elite z/c én er belgisch kampioen werd.
 • Peter Van Endert

  1 jaar geleden
  Deze renner Dries De Bondt deze overwinning wordt hem voor 100 procent toe gejuicht
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Dik verdiend, hij was op het BK echt de sterkste en de slimste.
 • Chris Van den Eede

  1 jaar geleden
  Proficiat, verdiend!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Er is nog slijpwerk aan de diamant: wat kan Remco Evenepoel doen om in 2022 wel klaar te zijn voor grote doelen?
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen
  46

  Er is nog slijpwerk aan de diamant: wat kan Remco Evenepoel doen om in 2022 wel klaar te zijn voor grote doelen?

  Een drama maakte Deceuninck-Quick.Step niet van de mindere dag van Remco Evenepoel (21). Logisch, want Tadej Pogacar mag niet de norm zijn. Tegelijk is het dubbel, want de verwachtingen voor de toekomst zijn enorm. En dus staat de renner en zijn ploeg voor een uitdaging. Wat kan beter om in 2022 wél klaar te zijn voor een grote ronde of een Monument?