Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zes jaar geleden tussen leven en dood, nu triomfeert hij op het vreemdste BK ooit: het straffe verhaal van vechtjas Dries De Bondt

WielrennenWat u hiermee moet? Simpel. Snel wegdenken, de vreemde omstandigheden waarin dit BK in Anzegem werd gereden. Over tien jaar herinnert niemand ze zich nog. Onthoud gewoon de naam, die voor altijd op de erelijst staat: Dries De Bondt. En of het verdiend is. “Nu ga ik mezelf ‘de kop in’ drinken bij een dik pak friet”, glimlachte hij.

4 reacties

 • JEAN-PAUL HEYVAERT

  1 jaar geleden
  Intelligente man. Weinigen weten dat Dries eveneens een diploma Bedrijfsmanagement heeft behaald aan de KH Leuven toen hij reed als Elite z/c én er belgisch kampioen werd.
 • Peter Van Endert

  1 jaar geleden
  Deze renner Dries De Bondt deze overwinning wordt hem voor 100 procent toe gejuicht
 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Dik verdiend, hij was op het BK echt de sterkste en de slimste.
 • Chris Van den Eede

  1 jaar geleden
  Proficiat, verdiend!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).